Tájékoztató Debreceni, XXVI. CRT-ről.

 

Helyszín: Debrecenben a DORCAS Kempingben.

Időpont: 2018. Szeptember 21-22-23.

 

Kedves találkozón eddig részt vett amatőrtársak, barátaim. Az alábbi dolgokról értesítelek benneteket az idei Találkozóval kapcsolatban.

 

Egészségügyi, és egyéb családi problémáim miatt úgy döntöttem 11 év után át adom a találkozó szervezését a fiatalabb klubtagtársaknak.

Természetesen felajánlottam segítek még az idén a szállás kiadás szervezésében ha lesz rá igény.

 

Az hogy én befejeztem a munkát a találkozó levezetésében úgy tűnik a kisebbik probléma, hiszen azt a munkát, amit én csináltam más is eltudja, végezni a nagyobb gond, hogy a kemping teljes vezetését lecserélte a tulajdonos, így a nulláról kell újra építeni a kapcsolat és feltétel rendszert. Ezen dolgozik most Molnár Antal HA0HK klub elnökünk.

 

Szerencsére már időben, januárban még a régi személyzettel leegyeztettem a találkozó időpontját, így a szeptember 21-22-23 időpont biztos és ehhez tartani kell magát az új vezetésnek is.

 

Egyéb információ még egyelőre nincs, gondolok itt a belépődíjra, ami 11 éve nem változott, illetve a szállás díjakra.

 

Természetesen a honlapomon továbbra is teszek fel tájékoztatást a találkozóról, de a továbbiakban a Rádiós és szabadidő klub honlapján lesz naprakész információ a találkozóról.

 

www.radiosklub.hu

 

Természetesen szeretném, hogy az NMARK szokásos megbeszélése továbbra is a találkozón lenne.

Szeretném továbbra is megrendezni, ha lesz rá lehetőség, illetve igény a szombatesti zártkörű baráti vacsorát a szokott helyen.

 

Egyelőre ennyi, ha lesz valami változás értesítelek benneteket.

 

Sok 73 István

 

 

 

 

 

 

image001.jpg