Image1

 

Meghívás az YO körzetbe, a KN17UL QRA lokátor, kockába.

 

8711

 

Szeretnénk szorosabb kapcsolatokat ápolni a HA-HG amatőrökkel, hiszen szomszédok vagyunk, és ugyanazt azt az anyanyelvet beszéljük. Tudjuk, hogy URH szempontból Magyarország kevesebb előnyöket nyújt, mint a mi erdélyi környezetünk. Úgy gondoljuk szívesen veszitek ha lehetőséget nyújtanánk azoknak az amatőrtársainknak, akiket érdekel az itteni földrajzi lehetőségek kihasználása és talán nem utolsó szempont az itteni “partiumi” zóna, az itt lakó népek megismerése.

A verseny állomásunkat, amiről képeket is küldök a HA0KA Pista jóvoltából, talán meg is tekinthetitek az Ő honlapján.

 

8733

8722

8744

 

 

A verseny állomás épületében egyelőre 4 személynek van alvóhelye de sátort is lehet építeni. Hálózati 220 v-os áramellátás meg egyéb konyhai felszerelések is vannak.

 

E hely 870 méter magasan van és a közelben nincs magasabb vegetáció, jó a kilátás minden irányban.

A közeli faluban jó lehetőségek vannak tejtermékek meg egyéb cseppfolyós nélkülözhetetlen anyagok olcsó beszerzésére is.

Számítógép -verseny programokkal, URH és RH készülékek, antenna rendszerek is vannak, ahogy látjátok.

Amennyiben a HA – béli amatőrtársainkat vagy rádióklubbokat érdekli ez a lehetőség, fel lehet venni a kapcsolatot a Lacival – YO5OCZ telefonon - mobil:00/40/74/5270898

Egyéb információkat Miki YO5AJR-is tud adni telefonon - mobil: 00/40/74/8648839 a nap bármelyik órájában, vagy estenként a magyarul beszelők “sirató - Bagoly” körében a 3768 kHz-en, ha nincs éppen zavartatvaHI.

 

A szállásért az áramfogyasztásért valamiféle ellenszolgáltatás szóba sem jöhet, hiszen egy család vagyunk.

 

Sok szeretettel a felsőbányai privát jellegű “NORD-WEST RÁDIÓKLUB

 

YO5OCZ Vágó László.

 

TN_feliratos16